+45 71747525 KONTAKT OS

0VARE(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Os

Bag Brylle LED står Emil Brylle.

At udrette sit eget, og opnå noget må være ethvert menneskes drøm.

Efter flere år i bla. landbrugs og entreprønrbranchen, hvor der bliver stillet store krav til kvalitet, sikkerhed og funktionalitet, grundlage Emil Brylle firmaet Brylle LED.
Hans mål var at kunne levere kvalitets produkter til konkurencedygtige priser. 

Emil: 
Det startede som en hobby, hvor jeg satte lidt ekstra fjernlyslygter og nogle sidemarkeringslygter på min gamle 4x4 bil, og unaset hvor jeg enligt kom hen, så spurgte folk hvor jeg dog havde det fra og hvem der havde sat det på.
Jeg fortalte hvor jeg havde købt den henne, og at jeg selv havde monteret det. Folk syntes det var godt arbejde og spurgte om jeg ikke kunne kigge lidt på deres biler og montere tilsvarende. Jeg sagde det ville jeg da gerne de dage jeg har tidlig fri fra arbejde.

Og hurtigt blev det fra eftermiddagsprojekter til weekendprojekter, og det tog fart.
Jeg fandt ud af jeg jo kunne spare nogle penge ved at købe i større mængder, og jeg lagde derfor faktisk hele min opsparing

Dette blev starten på Brylle LED, som til at starte med havde til hovedformål kun at sælge belysning til alle slags køretøjer, men hurtigt blev drejet over på en bredere vifte af produkter.

Emil Brylle grundlagde Brylle LED den 25/9-2015, og var til at starte med kun ment som et mindre hobbyprojekt inden for hans passion for køretøjer, lys og teknik.
Det har siden taget fart, til vi idag er 

Enhver begyndelse er som bekendt svær, men hvor der er vilje er der vej. Forud for at beslutte at det skulle være salg af lys og tilbehør, ligger der rigtig mange timers research, kontakt af leverandører osv.

Det var absolut ikke en dans på roser, da de fleste leverandører ikke vil handle med ”små virksomheder”. Men der var nogle stykker som tog chancen og gerne ville sælge til en “lille fisk”.

Det var ikke de store mængder vi kunne få hjem, og lager var der ikke råd til, så det blev opbevaret i soveværelset i vores lille lejlighed og udvalget var ikke så stort. De første kunder viste forståelse for det, og de ville gerne se os an før de afgav større ordre, og i takt med kunderne steg efterspørgslen på et mere varieret produktsortiment med et større udvalg.
Idag har vi store lagerfaciliteter og har plads til hele vores produktkatalog.

Vi lyttede til vores kunder, og skrev til de leverandører der havde afvist os til at starte med.
Nu ville de gerne være med, derfor er vores leverandør netværk i både Danmark og det øvrige udland nu så omfattende, at vi kan fremskaffe selv de mest specielle ting.
Og nye ting bliver hele tiden oprettet, for at kunne levere lige præcis det vores kunder efterspørger.

Til daglig beskæftiger vi 3 medarbejdere, som sørger for alt fra admistration, lager, pakning og forsendelse.