+45 61 28 19 37 KONTAKT OS
0VARE(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Os

Bag Brylle LED står Emil Brylle.

At blive selvstændig har fra barnsben altid været den store drøm. At kunne have sin egen virksomhed, og noget at bygge op. 

Efter flere år i bla. landbrug og entreprenørbranchen hvor der er krav om kvalitet, sikkerhed og funktionalitet besluttede Emil sig til at det var på tide at få nogle kvalitets produkter til en reel og fair pris.

Dette blev starten på Brylle LED, som til at starte med havde til hovedformål kun at sælge belysning til alle slags køretøjer, men hurtigt blev drejet over på en bredere vifte af produkter.

Emil Brylle grundlagde Brylle LED den 25/9-2015, og dette var starten på noget der skulle gå hen og blive større end først antaget.

Enhver begyndelse er som bekendt svær, men hvor der er vilje er der vej. Forud for at beslutte at det skulle være salg af lys og tilbehør, ligger der rigtig mange timers research, kontakt af leverandører osv.

Det var absolut ikke en dans på roser, da de fleste leverandører ikke vil handle med ”små virksomheder”. Men der var nogle stykker som tog chancen og gerne ville sælge til en “lille fisk”.

Det var ikke de store mængder vi kunne få hjem, og lager var der ikke råd til, så det blev opbevaret i soveværelset i vores lille lejlighed og udvalget var ikke så stort. De første kunder viste forståelse for det, og de ville gerne se os an før de afgav større ordre, og i takt med kunderne steg efterspørgslen på et mere varieret produktsortiment med et større udvalg.

Vi lyttede til vores kunder, og skrev til de leverandører der havde afvist os til at starte med. Nu ville de gerne være med, derfor er vores leverandør netværk i både Danmark og det øvrige udland nu så omfattende, at vi kan fremskaffe selv de mest specielle ting. Og nye ting bliver hele tiden oprettet, for at kunne levere lige præcis det vores kunder efterspørger.

Til daglig er både Emil aktiv i firmaet, hvor han står for udregne tilbud, indkøb, lager, pakning, kundeservice og montering.